slim agendabeheer Praktijkoptimalisatie
door Gwen Claes

Dankzij het gebruik van het Mya agenda systeem heeft u al een eerste stap gezet in het beter beheren van uw tijd. Door onze samenwerking met Bingli kan u nog een stap verder gaan.


Bingli ondersteunt u in het bieden van een efficiënte en kwalitatieve consultatie door de reden voor de consultatie en de inkomst klacht(en) van uw patiënt volledig in kaart te brengen.

Dit gebeurt in 3 stappen:

  1. Uw patiënt maakt online een afspraak via de MYA online agenda
  2. Uw patiënt geeft de reden van consultatie en, indien relevant, de inkomst klacht(en). Zo worden reeds 70-100% van de anamnestische vragen op voorhand gesteld. Dat resulteert in +30% tijdswinst.
    Bv: Uw patiënt komt voor een hoest -> Bingli gaat na: hoe lang, op welk tijdstip, met/zonder sputum (en kleur); alsook mogelijks gepaarde symptomen zoals dyspnoe, koorts, etc.
  3. De arts krijgt de volledige anamnese te zien, en kan die kopiëren in het medisch dossier.

Bingli wordt u gratis aangeboden dankzij de steun van Pfizer in  kader van een VKF-screenings programma (voorkamerfibrilleren).
Dankzij de integratie met Mya hoeft u bovendien niets meer te installeren en kan u meteen met Bingli beginnen in uw praktijk. De instructies vind je hier.

Via deze link kan u een moment inplannen om verdere informatie te krijgen of uw account op te starten.
U kan ook contact opnemen per mail via wdc@mybingli.com of per telefoon: 0032 474 75 13 53

 

Ontdek Bingli