slim agendabeheer Tips & Tricks Praktijkoptimalisatie Tutorial
door Gwen Claes

Onze agenda is voortdurend in ontwikkeling. De nieuwste toevoeging bied je de mogelijkheid om een gerichtere afdruk te maken. Je kan zelf kiezen welke informatie relevant is, en welke informatie je niet nodig hebt.


Print een specifiek werkblok 

Wil je niet je volledige agenda printen, maar bijvoorbeeld enkel je huisbezoeken? Dat kan perfect. Rechtsboven in je agenda zie je de knop ‘Alle werkblokken’, zodra je hierop klikt opent er een drop-downmenu met alle werkblokken. Wanneer je het overzicht van alle afspraken van een specifiek werkblok wil printen, kies je dat werkblok in het drop-downmenu. Je ziet dan enkel nog die werkblokken. Wanneer je vervolgens op ‘Afdrukken’ klikt, zal je ook enkel een overzicht krijgen van dat werkblok. 

 

Kies welke gegevens in de afdrukweergave opgenomen worden 

Vanaf nu kan je je afdrukweergave personaliseren. Je kan voor elk formulierveld instellen of je het al dan niet wil opnemen in de print. Je doet dat bij de formulierinstellingen. Klik in het overzicht met formulieren op het witte knopje met 3 bolletjes om een overzicht van alle velden binnen dat formulier te zien. Vervolgens klik je op de knop ‘aanpassen’ naast het veld dat je wil toevoegen of verwijderen uit de afdrukweergave.