Mijn profiel

Hoe maak ik een extra agendaprofiel aan?

Wanneer u een extra agendaprofiel wil aanmaken, contacteert u ons. Wij maken uw extra agendaprofiel binnen de dag in orde. HAIO-agendaprofielen maken we bovendien gratis aan.

Kan ik mijn agenda personaliseren?

Ja, in het menu ‘Agenda voorkeuren’ kan u uw agenda instellen volgens uw noden en wensen. Zowel op individueel- als praktijkniveau.

Hoe wijzig ik mijn gegevens?

U wijzigt uw gegevens in het menu ‘Mijn profiel’.

Wat doe ik als ik mijn wachtwoord vergeten ben?

In het aanmeldscherm klikt u op “Wachtwoord vergeten”. Vervolgens geeft u uw gebruikersnaam in (dat is meestal voornaam + naam) en klikt u op verzenden. U ontvangt dan een mail waarmee u uw wachtwoord kan veranderen.

Is het mogelijk om met 1 account in meerdere praktijken te werken?

Ja, uw schema bestaat dan uit werkblokken van verschillende praktijken. De secretariaten van de praktijken hebben geen toegang tot de gegevens van andere praktijken. Uw agenda functioneert dus nog steeds volledig conform de GDPR-wetgeving.

Ik heb nog een andere vraag

Neem contact met ons op. Wij beantwoorden je vraag zo snel mogelijk.

Mijn profiel