Gegevens van patiënten

Zijn de gegevens van mijn patiënten beveiligd?

Ja, alle gegevens worden geëncrypteerd. Bovendien verloopt de gegevensverzameling volledig conform de GDPR-regelgeving.

Op welke manier kunnen patiënten registreren?

U kan verschillende manieren kiezen om patiënten te laten registreren:

• Zonder login
  • Login met rijksregisternummer
  • Login met paswoord
  • Login met naam en geboortedatum.

Kan ik een patiëntenstop hanteren?

Ja, u kan een patiëntenstop instellen.

U kan er bovendien ook voor kiezen om patiënten tijdens een patiëntenstop toch te laten registreren. De nieuwe patiënt kan dan pas een afspraak boeken zodra u hem of haar hebt geaccepteerd.

Kan ik de agenda koppelen aan het Elektronisch Medisch Dossier?

We zetten standaard de gegevens over vanuit het EMD naar uw online agenda. Momenteel voorzien we nog geen realtime synchronisatie, maar we kunnen wel op regelmatige basis een update uitvoeren vanuit het EMD-bestand.

Hoe pas ik het formulier/ de vragenlijst voor patiënten aan?

Klik op het tandwiel om naar de instellingen te gaan. Daar klik je in de donkerblauwe balk op Formulieren. Je kan de velden van een formulier aanpassen door op het witte knopje met de 3 puntjes te klikken. Je ziet dan een overzicht met alle velden, en je kan hier velden toevoegen en aanpassen zoals je maar wil. Je hebt de keuze uit standaard velden (zoals geboortedatum, mail-adres, …), maar je kan ook zelf aangepaste velden toevoegen. Er staat geen limiet op het aantal formulieren en velden die je kan toevoegen.

Neem contact met ons op. We beantwoorden je vraag zo snel mogelijk.

Gegevens van patiënten