Online agenda voor huisartsen

De Mya online agenda is een slimme en flexibele online agenda voor huisartsen. Of je nu een solo- of groepspraktijk bent, met de Mya online agenda ben je klaar voor de toekomst.

Flexibele online agenda met enorm veel gebruiksgemak

Als huisarts verwacht men meer en meer dat je jezelf flexibel kan blijven opstellen richting de patiënt. Iets wat door de vele extra taken niet meer evident is. Om geen tijd te verliezen bij de zoveelste administratieve handeling streven we bij Mya maximaal gebruiksgemak na in je online agenda. Zo zorgen wij ervoor dat je enorm flexibel tijdsloten kan aanmaken en openstellen richting patiënten, eenvoudig tijdstippen in je agenda kan blokkeren en veel meer. Dit zonder dat je daarvoor eindeloos moet klikken of complexe handelingen moet doen. De Mya online agenda staat voor eenvoud, flexibiliteit en gebruiksgemak.

Door de vele mogelijkheden die onze online agenda heeft maken we ons ook sterk dat praktisch iedere denkbare situatie in te stellen is en afsprakenbeheer kinderspel zal worden.

Online agenda van de toekomst

Innovatie is tegenwoordig niet weg te denken, ook niet in de huisartsenpraktijk. Door de flexibiliteit die de patiënt van zijn huisarts verwacht en de toenemende taken waarmee een huisarts vandaag te maken krijgt is het noodzakelijk dat verschillende softwaretoepassingen ervoor zorgen dat er op een innovatieve manier gewerkt kan worden om o.a. snelheidsoptimalisatie te weeg te brengen. Met de Mya online agenda streven we zo na om zoveel mogelijk nuttige koppelingen te maken met het medisch dossier, slimme vragenlijsten, het medisch telesecretariaat, VOIP toepassingen, videoconsultatie providers en nog veel meer. Mya zorgt daarmee dat het online agenda systeem veel meer is dan een online agenda, het is een tool die door gebruik te maken van innovatieve oplossingen voornamelijk praktijkoptimalisatie teweeg zal brengen waarbij een huisarts in staat moet zijn om een weekplanning op te maken naar eigen wensen. Een weekplanning waarbij work life balance, flexibiliteit en beschikbaarheid richting de patiënt hand in hand gaan. Iedereen wil op maandag ochtend toch acute problemen van patiënten oplossen in plaats van de administratie voor een verzekeringsonderzoek in orde te brengen. Met de Mya online agenda is je huisartsenpraktijk klaar voor de toekomst en zal afspraken beheren nooit nog kopzorgen met zich meebrengen.

Een online agenda die praktijkoptimalisatie teweeg brengt.

Mya in uw huisartsenpraktijk

Wil je vrijblijvend meer weten wat de Mya online agenda kan betekenen voor uw huisartsenpraktijk? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of ontdek onmiddellijk het gebruiksgemak door zelf een afspraak in te plannen voor in uw praktijk. Met veel plezier tonen wij u wat Mya voor uw praktijk kan betekenen en hoe wij u zorgeloos kunnen begeleiden met de opstart van uw slimme online agenda. 

Dr. Simon Leenaerts

Groepspraktijk Witte Steen

De flexibiliteit van het online agendasysteem is eindeloos. Je kan de agenda naar je eigen noden aanpassen. 

Lees de volledige testimonial van Dr. Leenaerts